REFLEXOS

Reforma interior de la perruqueria Glamour

Local de 70 m2 situat a Tàrrega, en xamfrà amb c/Urgell i Doctor Riu. Canvi total de distribució i renovació de fusteries exteriors, d’acabats i instal·lacions. El local s’obre a les vistes exteriors i es dissenya el mobiliari a mida, així com la i·luminació.

Es parteix de la idea que el nou local de perruqueria i estètica Glamour s’obri a la ciutat i sigui, en sí mateix, un gran aparador de serveis i productes. L’espai principal de recepció, d’espera i treball s’ubica al xamfrà i s’organitza a l’entorn de la gran taula dels tocadors.

Aquest és l’element icònic del projecte, amb un disseny exclusiu per a l’espai. Consta d’un taulell de fusta, sobre suports metàl·lics, que integren endolls i reposapeus. El moble compta amb uns miralls estilitzats d’estructura metàl·lica, penjats del sostre, que creen un joc de reflexions entre l’interior i l’exterior. La llum natural és a tot arreu, filtrada per screens ocults al fals sostre.

L’espai s’organitza i s’encadena de menys a més privacitat. La zona de tocadors és la part més pública i s’extén cap a la zona del rentacaps, també tocant a façana però en segon pla. En l’espai interior, delimitat per una gran vidriera amb quarterons, s’hi ubica la zona de “l’estètica”, amb una camilla i el seu propi taulell de treball. Aquest àmbit pot tancar-se per a una privacitat total. Al fons del local s’hi ubiquen els serveis i la zona privada d’office i d’instal·lacions.

S’ha dissenyat tot el mobiliari a mida, a base de la combinació de melamina d’acabat blanc llis, en combinació amb acabat roure i elements metàl·lics de suport. S’ha dissenyat la il·luminació i s’ha renovat tota la instal·lació climàtica així com les fusteries exteriors. Els elements metàl·lics interiors del mobiliari tenen el mateix to i acabat que les fusteries per buscar la màxima coherència del conjunt.

COL·LABORADORS
Fotografia: Del Rio Bani

Any: 2019
Localització: Tàrrega
Superfície: 70 m2
Tipus: comercial
Estat previ
Estudi Blat